انگور حاوی بسیاری از مواد مفید است، انگور عسگری بدون هسته دارای قندها، اسیدهای آلی تارتاریک، مالیک، سیتریک، سوکسینیک و غیره، پکتین ها، مواد معدنی سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، آهن، کبالت، است.
انگور از گیاهان بالارونده است این گیاهان بالارونده می توانند به طول 30 تا 40 متر برسند برگ های انگور ساده، دندانه دار، 3 تا 5 لوب، گل های کوچک، سبز مایل به معطر هستند میوه های انگور توت های آبدار هستند.
که به صورت خوشه ای جمع آوری شده اند. رنگ آنها سبز، کهربایی، بنفش، آبی، قرمز تیره است تاریخچه و توزیع انگور یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که انسان از آن استفاده کرده است آثار برگها، شاخساره ها و دانه های یافت شده.
در حفاری ها به ما اجازه می دهد تا قضاوت کنیم که خویشاوندان نزدیک انگورهای مدرن در دوره کرتاسه بالایی وجود داشته اند انگور به طور جدایی ناپذیری با شرق باستان و به ویژه با هلاس باستان پیوند خورده است.
جایی که اسطوره های زیادی به دیونوسوس، خدای انگورسازی و شراب سازی تقدیم شده است از یونان باستان بود که تاک به کریمه آمد و از آنجا به ماوراء، آسیای مرکزی، بالکان و مولداوی گسترش یافت.
انتخاب مصنوعی برای تقریبا 10000 سال امکان توسعه بیش از 600 نوع انگور را فراهم کرده است آنها به طور سنتی به اتاق های غذاخوری، اتاق های خشک کن و اتاق های شراب تقسیم می شوند.
ویژگی های مفید انگور نه تنها در آشپزی استفاده می شود از زمان های قدیم، روش درمانی مانند آمپلوتراپی یا انگور درمانی شناخته شده است. نشانه های انگور درمانی بسیاری از بیماری ها هستند.
سوء هاضمه، بیماری های ریوی، برونشیت، آسم، بیماری های دستگاه گوارش، برخی از بیماری های کبد، کلیه، روان رنجوری و اختلالات متابولیک انگور خشک از دیرباز در درمان برونشیت و سرفه و گرفتگی گلو استفاده می شده است.
در زمان های قدیم اعتقاد بر این بود که کشمش برای افراد مبتلا به بیماری های عصبی مفید است آب طبیعی انگور دارای خواص ضد سمی، ضد باکتری، ادرارآور، کاهش سطح کلسترول و حتی نرمال کردن فشار خون در دوزهای متوسط است.
با توجه به محتوای مواد مغذی، انگور به جز چربی ها نزدیک به شیر است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.