بادام سنگی صادراتی دانه های خوراکی درخت بادام است که در حال حاضر در سرتاسر جهان در آب و هوای خشک و معتدل کشت می شود. در طول تاریخ، آنها منبع انرژی، اسیدهای چرب ضروری، پروتئین و ریزمغذی ها مانند ویتامین ها و مواد معدنی بوده اند.
بادام سرشار از چربیهای تک غیراشباع و فیبر است که در مصرف آن به کاهش کلسترول خون کمک میکند. از سوی دیگر، بادام، مانند سایر آجیل ها، مستعد آلودگی به آفلاتوکسین، متابولیت های قارچی سمی شناخته شده است.
بادام به دلیل ترکیب مواد مغذی منحصربهفرد خود، میتواند به مصرفکنندگان در برابر سایر خطرات قلبی عروقی و دیابت مانند وزن بیش از حد بدن، هموستاز گلوکز و استرس اکسیداتیو کمک کند.
تلاش های زیادی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از بیماری های مرتبط با قرار گرفتن در معرض آفلاتوکسین در بادام و همچنین سایر آجیل های درختی انجام شده است. در این میان، نتایج تحقیقات کاهش مداوم آفلاتوکسین ها را در طول برشته کردن و مرتب کردن نشان می دهد.
نتیجهگیری: استراتژیهای کاهش آفلاتوکسین زیادی در طول سالها برای بادام راهاندازی شده است و بسیاری دیگر در حال انجام هستند.
به لطف این استراتژیها و نظارت دقیق بر زنجیره فرآوری بادام، ما میتوانیم از مشخصات تغذیهای و ارزش افزوده آن به رژیم غذایی بهره ببریم، در حالی که به عنوان دانشمندان بر بهبود مستمر ارزیابی سطح سمیت در سالهای آینده تمرکز میکنیم تا از آن جلوگیری کنیم. و در مقابل سندرم متابولیک، یک بیماری گسترده و مزمن و در حال تشدید مسئله بهداشت عمومی است.
بسیاری از دانشآموزان، و حتی بزرگسالان، نمیدانند که بادام روی درختان رشد میکند. حتی بیشتر، آنها اغلب نمی دانند که کالیفرنیا یک نیروگاه کشاورزی با بیش از 400 محصول در اینجا است. هیئت بادام کالیفرنیا متعهد به بستن این شکاف در درک است.
به طور خاص دانشآموزان ابتدایی را آموزش میدهند تا بهتر بفهمند غذایشان از کجا میآید و دانش خود را در مورد کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی گسترش دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.