بررسی مواد معدنی موجود در گردو

مانند بسیاری از غذاهای گیاهی، گردو پکان حاوی سدیم کمی است اما سرشار از پتاسیم، منیزیم و کلسیم است [7]. این سه ماده معدنی در بسیاری از جنبه های متابولیسم سلولی و سایر فرآیندهای بیولوژیکی از جمله حساسیت به انسولین، تنظیم فشار خون و واکنش عروقی نقش دارند.

بدیهی است که هیچ مطالعه کوهورت محتوای معدنی خاص گردو سوزنی را با پیامدهای سلامتی مرتبط نکرده است، اما شواهد زیادی در مورد نقش مفید مواد معدنی غیر سدیمی که توسط رژیم غذایی کلی کمک می‌کند در دسترس است و آخرین یافته‌ها به طور خلاصه در اینجا مرور می‌شوند.

در حالی که مصرف زیاد سدیم (نمک) با فشار خون بالا، CVD و مرگ و میر به هر علت مرتبط است، مواد معدنی غیر سدیمی معمولاً اثر معکوس دارند.

محتوای کم سدیم و پر پتاسیم آجیل (به ترتیب 2 میلی گرم در 100 گرم و 441 میلی گرم در 100 گرم در گردو قرمز) یکی از مفیدترین غذاهای گیاهی رایج است.

همانطور که در بررسی جامع اخیر  به تفصیل شرح داده شد، افزایش پتاسیم در رژیم غذایی اثرات سدیم+ در رژیم غذایی بالا را کاهش می‌دهد، که نشان می‌دهد که محدودیت گردو پوست سیاه متوسط ​​سدیم با افزایش مصرف پتاسیم یک استراتژی کلی خوب برای کنترل فشار خون، پیشگیری از سکته و کاهش مرگ و میر CVD است.

  • منابع:
    1. Beneficial effects of walnut consumption on human health
  • تبلیغات: 
    1. رفع همیشگی بوی پا با پارچه حریر!
    2. نهال انگوری که موجب پرورش نوع عجیبی از کرم شده است
    3. ده راهکار برای رسیدن به سوپراستار مورد علاقه تان!
    4. قیمت ظروف یکبار مصرف در بازار کاهش یافت

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.