گلهای ارغوانی گیاه زعفران نگین درجه یک به دلیل عقیم بودن قادر به تولید دانههای بارور نیستند و تولید مثل گل به انسان وابسته است. پیازهایی که در زیر زمین باقی می مانند و به عنوان اندام های تولید مثلی عمل می کنند باید از خاک بیرون آورده شوند، با تقسیم کردن جدا شده و دوباره کاشته شوند.
یک پیاز فقط یک فصل زندگی می کند و با تقسیم شدن حدود ده پیاز تولید می کند که از آن گیاهان جدید رشد می کنند. پیاز حدود 4.5 سانتی متر است. قطر آنها گرد قهوه ای کوچک است و از فیبریل های موازی به شکل یک حصیر متراکم تشکیل شده است.
مروری بر مطالعات بالینی منتشر شده در سال 2017 در مجله علوم پایه پزشکی ایران، سمیت زعفران را بررسی کرد و اشاره کرد که دوزهای درمانی آن از 200 میلی گرم تا 400 میلی گرم است. کپسولهای زعفرانی که در اینترنت فروخته میشوند اغلب وعدههای حاوی 100 میلیگرم یا کمتر را فهرست میکنند.
طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، خوردن 20 گرم زعفران، که حدود 9.5 قاشق غذاخوری زعفران است، می تواند کشنده باشد.
دوز کمتر از 5 گرم، استفراغ، خونریزی رحم و تشنج، اسهال خونی، خون در ادرار، سرگیجه، خواب آلودگی و زردی پوست و غشاهای مخاطی و خونریزی از بینی، لب ها و پلک ها. با احتیاط در افرادی که داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند همچنین هشدار می دهد که لازم است.
زعفران ممکن است به کاهش یا حفظ وزن سالم کمک کند، اما مطالعات بیشتری مورد نیاز است. یک مطالعه کوچک، تصادفی، دوسوکور و کنترل شده با دارونما که در مجله تحقیقات قلب و عروق و قفسه سینه منتشر شد، افراد میانسال مبتلا به بیماری عروق کرونر را مورد بررسی قرار داد.
او دریافت که به افرادی که روزانه 30 میلی گرم عصاره آبی زعفران یا 30 میلی گرم کروسین به مدت هشت هفته وزن خود را کاهش داده، اشتهایشان کاهش یافته و کالری کمتری نسبت به دیگران مصرف می کنند.
گروه کنترل در بین افرادی که عصاره دریافت کردند بهترین عملکرد را داشتند. با این حال، نویسندگان پیشنهاد کردند که یافته ها در یک گروه بزرگتر با مدت زمان مطالعه طولانی تر و دوزهای مختلف تأیید شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.