به لطف سیستم پرده ای در لنز، سیستم هایی که می توانند هر دو نور بالا و پایین را با یک چراغ جلو روشن کنند، Bi-Xenon نامیده می شوند. تفاوت چراغ های جلو زنون به دلیل همین ویژگی است.
از طرف دیگر لامپ زنون h3 نور کم و زیاد را با یک لامپ زنون در لنزهای جداگانه تولید می کنند. به همین دلیل خودروهای دارای چراغ زنون از 4 لامپ زنون و به همان تعداد لنز برای توزیع نور تولید شده توسط این لامپ ها استفاده می کنند.
اگرچه چراغهای جلو زنون دارای قطعات متحرک کمتری نسبت به سیستمهای چراغهای جلوی Bi-Xenon هستند، لامپهای چراغ جلو و لنزهای اضافی مورد استفاده در این سیستم هزینه را افزایش میدهند.
علاوه بر این، از آنجایی که چراغ های جلو زنون پس از مدت زمان مشخصی به حداکثر روشنایی می رسند، استفاده از آنها در نور بالا باعث ایجاد مشکلاتی می شود.
زنون استفاده شده در لنزهای پرتو بالا به تنهایی ممکن است در مواقعی که نیاز به نور بالا فوری وجود دارد یا زمانی که بخواهید نور بالا را برای اهداف هشدار روشن کنید، اثر کافی ارائه ندهد.
چراغ های جلو بی زنون همانطور که از نامش پیداست نیاز به نور بالا و پایین را با یک لامپ زنون برطرف می کند. بنابراین، 2 لامپ و 2 لنز در مقایسه با سیستم های زنون ذخیره می شود. علاوه بر این، به لطف لنزهای کاهش یافته، اطمینان حاصل می شود که چراغ های جلو را می توان چشمگیرتر و انعطاف پذیرتر طراحی کرد.
چراغ های جلوی بی زنون با باز و بسته کردن پرده مات در لنز توسط یک موتور، نیاز به نور بالا در یک عدسی را برطرف می کنند. از آنجایی که زمان باز شدن پرده بسیار کوتاه است، در یک دهم ثانیه، کل جاده بلافاصله توسط لامپ زنون روشن می شود که به حداکثر روشنایی می رسد. این به عنوان اثر رعد و برق نیز شناخته می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.