ظروف چدنی خود را با دست بشویید. قابلمه 5 تکه دسینی شما با شستشوی دستی کمی از TLC قدردانی می کند. تمیز کردن ماشین ظرفشویی به شدت ممنوع است. مینای شما فقط می تواند آسیب ببیند. بعلاوه، شستن دست باعث افزایش عمر تابه شما می شود.
نکته: بعد از تمیز کردن تابه، لبه بالایی را با کمی روغن بپوشانید. از آنجایی که این قسمت میناکاری نشده است، چدن در معرض عناصر قرار می گیرد. هر از گاهی یک قطره روغن برای او مفید است.
علاوه بر ویژگی های مثبت، ظروف چدنی دارای معایبی نیز هستند:
اولین مورد این است که بسیار سنگین است. اگرچه برخی از زنان خانه دار می توانند این ضرر را به یک مزیت برای خود تبدیل کنند – می توانید با تکان دادن ماهیچه های بازو با بلند کردن مکرر ماهیتابه در ورزشگاه صرفه جویی کنید.
به عنوان مثال، می توانید پنکیک برای کل خانواده درست کنید. دومین عیب این است که اگر ظروف چدنی اغلب شسته شوند و کاملاً خشک نشوند، شروع به زنگ زدگی می کنند.
اما می توان از این نیز اجتناب کرد، نکته اصلی این است که به یاد داشته باشید همیشه پس از شستن ظروف را با یک حوله نرم پاک کنید.
مزیت اصلی نوع اول این است که با بدست آوردن آن می توانیم خودمان یک پوشش نچسب برای آن درست کنیم. روکش این ظروف خیلی صاف نیست اما به راحتی قابل تعمیر است.
لازم است قبل از اولین استفاده روغن یا شورتنینگ را تا بالاترین درجه حرارت گرم کنید. این باعث پر شدن سلول های ساختار متخلخل ماده می شود. این ماهیتابه تنها پس از چند بار استفاده، ویژگی های لازم برای پخت غذاهای خوشمزه را به دست می آورد.
ظروف چدنی با لعاب از بیرون عالی به نظر می رسند. با مینای مات یا آنالوگ براق رنگ مربوطه پوشیده شده است. سطح داخلی با شیشه میناکاری شده که از سوختن غذا جلوگیری می کند.
این ماده هیچ واکنشی با عناصر شیمیایی ندارد، همچنین در برابر دمای نسبتاً بالا مقاومت می کند، هیچ بویی را جذب نمی کند و عملا زنگ نمی زند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.